Centrerad ridning med Lisa Johansson

Centrerad ridning har bland annat som syfte att öka kroppsmedvetenhet, balans och koordination hos dig som ryttare. Genom att bli medveten om dina rörelser får du och hästen lättare att kommunicera och den kan utföra de rörelser som du ber den om utan att du hindrar eller stör. Lisa Johansson är utbildad ridlärare och instruktör i centrerad ridning och kommer nu till Tunarp för att hålla en föreläsning och demonstration om just centrerad ridning. Lisa kommer att behöva tre ekipage för sin demonstration.

NÄR: 8 september klockan 18.00-20.00. Vill du delta som demoekipage behöver du vara på plats senast klockan 15.30.

VAR: Ridhuset, Tunarp.

KOSTNAD: 150 kr inklusive lättare förtäring för medlemmar i TFRK (200 kr för icke medlemmar). 300 kr för demoryttare. Betalning sker via Swish (123 238 3875) eller kontant.

ANMÄLAN: På anslagstavlan i stallet alternativt via mail till info@tunarpsfaltrittklubb.se senast den 1 september. Anmälan är bindande. Ange om du vill delta som åhörare eller ryttare samt om du är medlem eller ej. Är det fler än tre som vill vara demoekipage kommer vi dra lott bland de som anmält sig och lämna besked om vilka det blir senast den 3 september.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.