Upprop för ridskolan

Nu är sommaren snart över och ridskolan börjar dra igång igen. Som vanligt håller TSAB ett upprop för alla nya och gamla ridskoleryttare, vi från styrelsen kommer vara närvarande då vi bland annat kommer sälja fika, hålla i loppis för era gamla ridkläder m.m. och vid fint väder kanske det blir en brännbollsmatch?

Har ni  något ni vill sälja på loppisen märker ni det med ert namn och önskat pris. Sakerna lämnas i klubblokalen den 15/8 klockan 17.30 eller på Jupitergatan 21, Mullsjö, efter överenskommelse med Ida. Det som inte säljs hämtas sedan i klubblokalen eller på Jupitergatan 21, där kan ni även hämta ersättningen för era saker som sålts.

Vid mer frågor om loppisen kontakta Ida på 0703461550.

Mer info om uppropet hittar ni här: http://tunarp.se/ridskola/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.