Till alla ryttare på ridskolan!Anmälan till höstterminen
Sommaren står för dörren och det är snart dags för sommarlov på ridskolan. Vi hoppas att vi ses igen efter sommaren! Vill du fortsätta rida till hösten vill vi att du anmäler det genom att antingen skriva upp dig på listan som din ridlärare har eller maila till oss på ridskola@tunarp.se Om du inte vill fortsätta till hösten vill vi också att du meddelar oss det så snart som möjligt.

Ridgrupper
Det kommer inte att ske några större förändringar i ridgrupperna till hösten. Om ingen annan information ges så fortsätter din ridgrupp på samma dag och tid och med samma ridlärare som under vårterminen. Vi kommer även att starta en-två nya nybörjargrupper, förhoppningsvis även en ridgrupp för vuxna nybörjare. Mer information om höstens ridgrupper kommer att läggas ut på vår hemsida www.tunarp.se under sommaren. Faktura på ridavgift och medlemsavgift kommer på e-post i juli.

Elevportal
Till hösten kommer vi att testa ett nytt administrativt system på ridskolan som heter Hippocrates Academy. Det innebär att alla elever på ridskolan kommer att få sitt eget inlogg där ni kan hantera fakturor, avbokningar och igenridning samt anmäla er till lektioner och kurser. Mer information om elevportalen och inloggningsuppgifter kommer under sommaren.

Ridskolestart
Måndagen den 12 augusti kl. 18.00 har vi uppstart inför höstterminen och då är alla nya och gamla ryttare välkomna. Ridlektionerna börjar sedan under vecka 34 (19-25 augusti).

Glad sommar önskar vi på Tunarp!

Tunarps Säteri och TFRK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *