VÄLKOMNA TILL FIXARHELG!

VÄLKOMNA TILL FIXARHELGEN DEN 30 MAJ – 2 JUNI!

I höstas sålde vi kaffe för att samla in pengar för att måla om i vår klubblokal. Förtjänsten blev ca 7 000 kronor. Vi har även blivit sponsrade av Anza med penslar och andra tillbehör som kan behövas. Glädjande nog kan vi nu berätta att vi också har blivit beviljade ett bidrag på 30 000 kronor från Syskonen Norheds stiftelse! Bidraget gör att vi kommer kunna göra lite mer än bara måla, vi tittar på möjligheten att byta ut golvet och möblerna. Vi planerar även för att fixa den myshörna med soffa som många har efterfrågat. Så nu hoppas vi att ni är lika taggade för renoveringen av klubblokalen som vi är!

Vi kommer att ha en fixarhelg den 30 maj-2 juni och vi vill att alla medlemmar bidrar med några timmar av sin tid någon gång under helgen. Arbetet kommer bestå av målning, golvläggning, montering av möbler m.m. Vi har delat upp dagarna i förmiddags- och eftermiddagspass så boka in dig på den uppgift som passar dig bäst. Alla som deltar minst en halvdag får en liten gåva av klubben. Du kan välja på en fin klubbtröja eller en entrébiljett till Jönköping Horse Show i höst. Våra minsta medlemmar som hjälper till får en liten godispåse.

Ta gärna med egna verktyg såsom skruvdragare, såg och hammare. Om någon har verktyg för att sätta kakel är det också välkommet. Under dagarna kommer det finnas mat och fika för en billig peng. Eventuellt överskott går till renoveringen. Vi vill kunna inviga den nya klubblokalen i samband med årets klubbmästerskap i hoppning som går av stapeln den 6 juni.

Vill du även bidra med en slant är det välkommet, swisha till 123 238 3875 eller sätt in på bankgiro 516-7572, märk med ditt namn och klubblokal så går pengarna oavkortat till projektet.


Hjälp oss gå från detta till en ljusare, trevligare och mer inbjudande lokal som är mer anpassad för våra olika aktiviteter!!

Har du frågor? Mejla på info@tunarpsfaltrittklubb.se eller ring Josefin 070-374 54 81 eller Erica 073-636 32 66.

Välkomna!
Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *