Dressyrtävling 15 april

Den 15 april var det dags för vårens dressyrtävling på Tunarp. TFRK’s Ungdomssektion stod som arrangörer och de hade gjort ett bra jobb (och gott fika!). Som vanligt när det är tävling så var det både roligt och nervöst vilket märktes på ryttare och hästar. Tävlingen var välbesökt och sammanlagt var det 15 startande under tävlingsdagen inklusive de nybörjarryttare som var med och tog Ridborgarmärket. Segern i LC:1 gick till Helén Davidsson på Troja och mamma Eve-Lott Davidsson vann i sin tur LB:1 på Leonardo. Stort grattis till er båda!

Resultat från tävlingen

Lätt C:1

1. Helén Davidsson – Troja
2. Linnea Nalbin – Timjan
3. Petra Elf – Hamlet

Lätt B:1

1. Eve-Lott Davidsson – Leonardo
2. Amanda Rosell – Othello
3. Helén Davidsson – Owett

Ridborgarmärken

Erik Svensson – Milos
Joseph Tornell – Joline
Per Jespersen – Gazette
Inge Jespersen – Miranda