Uteritter

Uteritter verkar stå högt upp på önskelistan hos många ryttare här på klubben och därför satsar vi lite extra på det den här våren! Anmälan till uteritterna sker på anslagstavlan i stallet.

19 februari
Sportlovsuteritt för både juniorer och seniorer! Efter uteritterna blir det gemensam grillning och fika som klubben bjuder på. Stanna gärna en extra stund och var med på klubbens Årsmöte. Det blir lugna uteritter med tanke på vinterunderlaget så de passar både för nybörjare och erfarna. Ponnyryttare som inte ridit så länge får gärna ha med egen ledare under uteritten. Seniorerna rider ca 1,5-2 timmar och juniorerna ca 1 timme.

18 mars
Våruteritter för både juniorer och seniorer! På grund av underlaget så kommer det bli lugna uteritter där både nybörjare och erfarna ryttare kan följa med. Ponnyryttare som inte ridit så länge får gärna ha med egen ledare. Seniorerna rider ca 1,5-2 timmar och juniorerna ca 1 timme. Efter uteritterna blir det gemensam fika som klubben bjuder på.

9 april
Påskuteritter för både juniorer och seniorer! Det kommer finnas möjlighet för både erfarna ryttare och nybörjare att rida ut i olika grupper. För de mer erfarna blir det både trav och galopp ute i skogen. Ponnyryttare som inte ridit så länge får gärna ha med egen ledare. Seniorerna rider ca 1,5-2 timmar och juniorerna ca 1 timme. Efter uteritterna blir det gemensam fika som klubben bjuder på.

22 maj
Uteritter för seniorer. Det kommer finnas möjlighet för både erfarna ryttare och nybörjare att rida ut i olika grupper. För de mer erfarna blir det både trav och galopp ute i skogen. Grupperna rider ca 1,5-2 timmar och efteråt blir det gemensam fika som klubben bjuder på.