Tunarpscupen 22 januari

Idag var det äntligen dags för Tunarpscupen! Den här gången var det hopptävling med stilbedömning på Tunarp som gällde. För er som inte är så insatta är Tunarpscupen en utbytestävling som Tunarps Fältrittklubb (TFRK) har tillsammans med Ulricehamnsbygdens Ridklubb (UBRK). Tävlingen har anordnats i ett par år nu och det är omväxlande hoppning eller dressyr. Ett ponnylag och ett hästlag med sex ryttare från vardera klubb i varje lag gör upp att ta hem segern i cupen. Under dagens tävling var det ovanligt jämnt mellan lagen och det slutade faktiskt med att det blev oavgjort mellan klubbarna både för ponnylagen och hästlagen. Ponnylagen fick 11 poäng vardera och hästlagen 12 poäng. Tunarpscupen avgörs först under nästa tävling som är i Ulricehamn i mars och det blir onekligen spännande då!  Ett särskilt tack till alla er som ställde upp och hjälpte till på tävlingen och stort grattis till er som placerade er i respektive klass!

Placeringar för ponny- och hästryttare såg ut som följer:

Ponny
1. Linnea Nalbin – Katinka (TFRK)
2. Sandra – Liesel (UBRK), Moa – Neptun (UBRK)
3. Petra Elf – Liesel (TFRK)

Häst
1. Amanda Syrén-Kronqvist – Moletow (TFRK), Pia – Miranda (UBRK)
3. Clara – Klarinette (UBRK), Amanda Syrén-Kronqvist – Othello (TFRK)

Övriga tävlande för TFRK:

Ponny
Jonna Persson – Hamlet
Ellinore Johansen – Neptun
Moa Fransén – Jasper
Sofia Larsson-Utas – Hassan

Häst
Stina Ås – Miranda
Agnes Rosell – Leonardo
Amanda Eriksson – Klarinette
Helén Davidsson – Owett